Reacties op Een onderwereldse glimlach

Recensies:

Klik hier voor de recensie in het Nieuwsblad voor Castricum.

Klik hier voor de recensie in de Castricummer.

 

Reacties van bezoekers:

• "Een dappere keuze voor een stuk dat zoveel vraagt van de spelers. Ondanks de lengte een verrassende tekstbeheersing bij alle spelers. Chapeau!!! Vond vooral het spel van Saskia en Astrid heel sterk. Hoop dat jullie veel plezier aan dit stuk beleefd hebben."

 

• "Beste toneelgroep,
Wat heb ik met bewondering vanaf de 'ongemakkelijke' stoelen in de Nozem en de Non in Heemskerk naar jullie opvoering gekeken. Het is zeker geen makkelijk stuk waarvoor gekozen is, maar met wat een flair stonden jullie daar op het toneel. Chapeau!"

 

• "Ik heb echt genoten gisteravond. De hele dag speelde de theatervoorstelling nog door mijn hoofd. Ik vind echt dat jullie trots mogen zijn op wat jullie neergezet hebben. Al die voorbereidingen hebben een prachtig resultaat opgeleverd, dat eerlijk gezegd niet onder deed voor een professioneel optreden. Nogmaals gefeliciteerd met het resultaat en ik hoop dat de serie in Castricum weer even goed mag gaan."

 

• "Gefeliciteerd met jullie optreden. Jullie hebben goed gespeeld alleen is dit geen stuk voor mij. Ik wens jullie voor het optreden in Castricum alsnog toi toi toi."

 

• Lees hier een uitgebreide impressie, geschreven door een collega van Martijn Kooistra.