1e persbericht

1 april 2004 1e persbericht

Expressie speelt 'Vuur in de Sneeuw'

Na het 20-jarig jubileum in 2003 hebben de leden van Expressie niet stil gezeten. Samen met regisseur John van Dongen heeft Expressie gekozen voor het stuk 'Vuur in de Sneeuw' van Sam Shepard. Het stuk is voor zowel spelers als de regisseur een enorme uitdaging.


'Vuur in de Sneeuw' is een verhaal over liefde en dan vooral de donkere kant hiervan. Met een enthousiaste groep spelers en een inspirerende regisseur is Expressie in oktober aan de slag gegaan. Voor het eerst in het 21-jarig bestaan van Expressie is zelfs gebruik gemaakt van een afgestudeerd vormgeefster om van 'Vuur in de Sneeuw'een onvergetelijke toneelvoorstelling te maken.


'Vuur in de Sneeuw' is te zien op vrijdag 23 april en zaterdag 24 april om 20.15 uur en zondag 25 april om 14.00 uur in de Paulusschool in Castricum. Wilt u ook getuige zijn van deze zeer bijzondere voorstelling, zet deze data dan maar alvast in uw agenda.


Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op de website van Expressie: www.toneelgroepexpressie.nl of bellen met 0251 656513.


Door: Martijn van Wonderen


terug naar Krantenberichten