Huidige productie

DE HUILENDE SPIEGEL

Geschreven door Annemarieke van der Voort

 

Iedereen kent het sprookje van Sneeuwwitje. Maar wat gebeurde er nadat het mooiste meisje van het land trouwde met haar prins? Dat ontdek je als je komt kijken naar 'De huilende spiegel', de nieuwste voorstelling van de Expressie. Leuk voor jong en oud, maar vooral voor kinderen tussen de zes en tien jaar.

Sneeuwwitje is een jaar geleden getrouwd. En omdat ze nu een kindje verwacht, wil ze het graag weer goed maken met de boze koningin. Ze stuurt alvast de hofnar en twee schoonmaaksters vooruit om haar paleis eens flink te laten poetsen. De hofnar vindt de scherven van de pratende spiegel en besluit deze weer aan elkaar te lijmen. Of had 'ie dat beter niet kunnen doen...?

Want wie is nu de mooiste van het land? De koningin nog steeds niet, krijgt ze van de spiegel te horen. Ze wordt woedend en zint op wraak. Als dat maar goed afloopt!

Hou jij van sprookjes? Kom dan naar het toneelstuk 'De huilende spiegel'.

 

 

Regie: John van Dongen

 

Spel: José Onderdenwijngaard, Tamara Beijer-Steeman, Remco Beijer-Steeman (debuut bij Expressie), Roel van de Waal, Anke Huisman, Saskia van Dongen, Dorrie Honingh, Christien Kessens en John van Dongen

 

Uitvoeringen:
zaterdag 14 oktober 2017: 14:00 uur
zondag 15 oktober 2017 om 14:00 uur

 

Locatie:
in de aula van Openbare Basisschool De Klimop, Rooseveltlaan 1 in Castricum

 

Entree:
4 euro p.p. (let op: i.v.m. kinderfeestjes: 6e kind gratis per reservering)

NB: Vermeld bij uw reservering of u komt in het kader van een kinderfeestje en wie de jarige is, dan verzorgen wij een leuke attentie.

 

Reserveren:
Klik hier om kaarten te reserveren.

  • Huidige productie