Sponsors

Laan Speel eens met vuur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smitveld

 

 

 

 

 

 

 

Slager Borre

 

 

 

 

 

 

 Ondersteunen van ontwikkeling

Toneelgroep Expressie streeft naar een steeds hogere kwaliteit, niet alleen in het spel, maar ook in de vormgeving, belichting, enz... Om een voorstelling zo professioneel mogelijk op de planken te krijgen, is niet alleen de enthousiaste inzet van de leden nodig, maar ook geld. Daarom stellen wij financiële ondersteuning zeer op prijs.


Voordelen voor twee partijen

Sponsoring moet geen eenrichtingsverkeer zijn. Daarom maakt Expressie sponsoring zeer aantrekkelijk. Een banner op de homepage van Expressie wordt maandelijks gemiddeld 300 keer bekeken. Een advertentie in een programmaboekje wordt bekeken door circa 400 mensen. Het betreft een specifiek publiek: het gaat altijd om uitgaande mensen die in Castricum of omgeving wonen òf op enige wijze een band hebben met Castricum. Als u deze groep wilt bereiken is een advertentie voor u dus zeer interessant. Bovendien wordt een advertentie in een programmaboekje vele malen beter bekeken dan een advertentie in een regionaal nieuwsblad.


Prijzen

Voor een banner of logo op homepage van Expressie:
Tijd Prijs
1 maand €7,50
3 maanden €20,00
6 maanden €35,00 (+ gratis advertentie van kwart pagina in het programmaboekje bij een voorstelling)
12 maanden €60,00 (+ gratis advertentie van halve pagina in het programmaboekje bij een voorstelling)

Interesse?

Stuur meteen uw logo of banner per e-mail naar Saskia Boske: saskia@toneelgroepexpressie.nl. Binnen een dag staat uw logo of banner op de homepage met een link naar uw eigen website. Wilt u meer informatie of andere afspraken maken, mail dan naar hetzelfde adres of bel 0251-252751.